Az Internet Explorert frissíteni kell annak érdekében, hogy megfelelően megjelenítse az oldalt. A frissítéshez kattintson ...

Fujitsu LifeBook P771 Black W7 Pro Használt

Fujitsu
Fujitsu LifeBook P771 Black W7 Pro Használt laptop képe
Fujitsu Notebook LifeBook P771 Fekete, Win 7 Pro, Core i5 2520M (2500)/2GB (DDR3) RAM; 320GB HDD; 12,1" WXGA, DVD író
A kép illusztráció
Minta Belyeg
Minta Belyeg
Minta Belyeg

Eredeti jellemzők

 • Család: Lifebook
 • Processzor: Core i5 2520M (2500)
 • Memória: 2048 (DDR3) MB
 • Merevlemez: 320 GB
 • Kijelző: 12.1ʺ WXGA
 • Videokártya: Intel HD Graphics 3000
 • Operációs rendszer: Windows7 Professional 64Bit
 • 3G kártyahely: Előkészítés modem nélkül
 • Optikai meghajtó: DVDRW
 • Szín: szürke
 • Jótállás: 3 nap
 • Bluetooth: 3.0
 • Dokkcsatlakozó: Ajándék dokkoló
 • Express Card: van
 • LAN: 10/100/1000
 • USB: 2x2.0
 • Billentyűzet: angol
 • Wireless LAN: b/g/n 300mbps
 • Használt/Új: Használt
 • Kártyaolvasó: SD card
 • Pozicionáló eszköz: Touch pad
 • HDMI: van
 • Webkamera: van
 • Egyéb portok: VGA

Segítség a jellemzők értelmezéséhez

Processzor: Core i5 2520M (2500)

Az Intel® Core™ i5 Mobile Processor I5 2520M-es modellje 2,50 GHz frekvenciájával kiváló teljesítményt nyújt számításigényes feladatok végrehajtásakor.

Az alábbi hardveres képességek segítik a rendszer hatékonyabb működését:
- Az Enhanced Intel Speedstep® Technology képességű Intel® processzor terheléstől függően változtatja órajelét, ezáltal energiát takarít meg.
- Az Intel® EM64T képességű Intel® processzor 4 GB-nál több memória megcímzésére képes, ezáltal elérhetővé válnak a 64 bites operációs rendszerek és programok által nyújtott előnyök.
- Az Intel® Virtualization Technology (Intel® VT) képességű Intel® processzor virtualizációs rendszerben működve növeli annak teljesítményét a tisztán szoftveres megoldásokhoz képest.
- Az Execute Disable Bit képességű Intel® processzor hardveresen képes megakadályozni egyes vírusok és rosszindulatú kódok futását, ezáltal segítve rendszerünk vírusvédelmét.
- A Hyper-Threading Technology képességű Intel® processzor több programszál egyidejű futtatására képes, ezáltal növelve a teljesítményt.

Órajel: 2500 MHz - Turbo Boost Technology 2.0: 3200Mhz
Magok száma: 2

Memória: 2048 (DDR3)

A megfelelő mennyiségű memória alapvetően befolyásolja az operációs rendszer és a felhasználói programok sebességét. Általános otthoni vagy irodaifelhasználásra 2-4 GB memória javasolt. Tervezőprogramok, adatbázisok vagy játékok futtatásához 4 GB vagy több memória ajánlott.

Merevlemez: 320

A 320 GB-os merevlemez kellő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy kényelmesen elférjen rajta az operációs rendszer a felhasználói programokkal együtt, továbbá az adataink. Jellemzően ez egy 320 GB-os merevlemezen 137.200 dokumentum (2 MB) vagy 91.400 nagyfelbontású fénykép (3 MB) vagy 54.800 MP3 zeneszám (5 MB) tárolására elegendő.

A merevlemezen tárolt adatok rendkívül fontosak, sok esetben pótolhatatlanok (családi fotók, videók, dokumentumok). Ezért az adatok védelmére figyelmet és időt kell fordítani. Javasolt a rendszeres adatmentés külső adathordozóra.
A merevlemezhibák lehetnek előre jelezhetőek, illetve váratlanok. Adataink védelme érdekében, az előre jelezhető hibák felderítésére, egyes merevlemezek S.M.A.R.T. képességgel rendelkeznek, így képesek működésüket felügyelni. Külső program segítségével ez az információ kiolvasható a merevlemezből és megállapítható annak állapota (GNU/Linux Ubuntu 9.10+ Live).
FONTOS MEGJEGYZÉS: A merevlemezgyártók terminológiája szerint 1 GB = 1.000.000.000 byte.
FONTOS MEGJEGYZÉS: A merevlemez formázott kapacitása függ a használt fájlrendszer használatától.
FONTOS MEGJEGYZÉS: Az adatok biztonsága érdekében javasolt a rendszeres adatmentés különféle adathordozók egyikére. Ezek lehetnek az alábbiak: pendrive, CD, DVD, külső (USB vagy eSATA csatolófelületű) merevlemez.

Kijelző: 12.1ʺ WXGA

A kisméretű, 12,1"-os WXGA (1280x800) kijelzővel szerelt laptop belépést biztosít az igazi mobil számítógépek világába.
Egy asztali számítógépet vagy laptopot kiegészítő, laptop kisméretű kijelzője a modern noteszgépes igényeknek megfelelő, hatékony mobil munkavégzést és multimédiás képességeket biztosít, akár az irodában, a nappaliban vagy útközben. Kényelmesen szállítható egy elegáns laptoptáskában, így bármelyik pillanatban folytatható a számítógépes munka.

Egy kisméretű, WXGA (1280x800) felbontású kijelző a legmegfelelőbb munkára és otthoni multimédia feladatokra.

Videokártya: Intel HD Graphics 3000
Operációs rendszer: Windows7 Professional 64Bit
3G kártyahely: Előkészítés modem nélkül
Optikai meghajtó: DVDRW
Szín: szürke
Jótállás: 3 nap
Bluetooth: 3.0

Dokkcsatlakozó: Ajándék dokkoló

Express Card: van

Az ExpressCard® a jól bevált, de immár lassúnak számító PCMCIA (PC Card) foglalat leváltására létrehozott szabvány. Az ExpressCard®/54 és ExpressCard®/34 elnevezések a kártyák szélességére utalnak, ami rendre 54 mm illetve 34 mm. A keskenyebb kártya használható az ExpressCard®/54 foglalatban is. Az ExpressCard® csatlakozófelülettel ellátott eszközök között megtalálhatóak a mobilinternet modemek, TV tunerek, professzionális hangkártyák, SmartCard olvasók, vezetékes- és vezeték nélküli hálózati kártyák, memóriakártya olvasók és adapterek (PCMCIA (PC Card), USB, IEEE 1394, eSATA, RS-232 (soros port), IEEE 1284 (párhuzamos port), és még sok más).

 

LAN: 10/100/1000

Gigabit LAN (10/100/1000 Mb/s): Teljes, maximum 1000 Mb/s sebességű csatlakozást biztosít az otthoni hálózathoz vagy a szélessávú vezetékes internet-szolgáltatáshoz.

USB: 2x2.0
Billentyűzet: angol

 A felhasználó és a számítógép közötti kapcsolattartás legfontosabb eszköze a billentyűzet. A sikeres és gyors munkának elengedhetetlen feltétele, hogy a felhasználó ismerje a billentyűzeten található jeleket és azok pontos helyét. A laptopok billentyűzetén egyedi jelek is találhatóak, amelyek különböző, a gyártók által meghatározott funkcióval rendelkeznek. Ezek a jelek eltérő színnel kerülnek a billentyűzetre. Ilyen funkciók lehetnek a kijelző fényerejének növelése és csökkentése, hangerő növelése és csökkentése, hibernálás és készenléti állapot parancsa, monitorok közötti váltás parancsa, touchpad kikapcsolása és engedélyezése, numerikus billentyűzet kikapcsolása és engedélyezése, és még sok más. Ezeket a funkciókat az Fn billentyű és a kívánt funkcióbillentyű együttes lenyomásáva érhetjük el.

Wireless LAN: b/g/n 300mbps

Lehetőséget teremt wireless LAN access point vagy router hatókörébe érve annak hálózatához csatlakozni, illetve két laptopot rádióhullám segítségével számítógép-hálózatba kötni (ad-hoc). A különböző szabványok eltérő működési frekvenciát és maximális sebességet határoznak meg: 802.11b: 2,4 GHz, 11 Mb/s, 802.11g: 2,4 GHz, 54 Mb/s, 802.11n: 2,4/5 GHz, 248 Mb/s.

Használt/Új: Használt
Kártyaolvasó: SD card

 Digitális fényképezőgépek és mobiltelefonok által használt népszerű memóriakártya típusok közül a Secure Digital™ (SD™) használatára van lehetőség a a memóriakártya-olvasóban. Ugyanezen formátum micro és mini változata átalakítón keresztül használható.

Pozicionáló eszköz: Touch pad

 A touchpad az egérmutató mozgatására szolgáló eszköz. Funkcionálisan ugyanazt nyújtja, mint az egér.

HDMI: van

  A HDMI™ csatlakozó digitális videó és audió jelek tömörítetlen átvitelére szolgál televízióra, monitorra vagy projektorra. HDMI™ multimédia kimenet segítségével könnyedén csatlakoztathatóak nagyfelbontású televíziók, és akár FullHD tartalom is megjeleníthetővé válik a többcsatornás audiótartalom mellett. A digitális tartalomvédelemmel (HDCP) ellátott anyagok is megjeleníthetőek a külső kijelzőkön. A HDMI™ szabvány teljes kompatibilitást biztosít a DVI szabvánnyal, így minőségromlás nélkül használhatóak a HDMI™-DVI átalakítók videókép átvitelére.

Webkamera: van

 A beépített webkamera elérhetővé teszi a népszerű azonnali üzenetküldő (Instant Messaging) szolgáltatásokat, így lehetőség nyílik az Interneten keresztül kezdeményezett és fogadott hanghívásokra, vagy akár videotelefonálásra (Windows Live™ Messenger, Skype™).

Egyéb portok: VGA

  A VGA csatlakozó segítségével egyszerűen csatlakoztathatóak a monitorok, projektorok és televíziók a számítógéphez.

Vissza az oldal tetejére

Hasonló ajánlatok

webmaster@laptopdiszkont.hu

Tel: 06 1 488-5092

Ügyfélszolgálat:

10:00-18:00

Keresés

Kosár

Mi van a kosárban

Kedvencek

Nincs bejelölt kedvenc termék.

adatmentés

Laptopdiszkont notebook webáruház
Minden jog fenntartva!
footer_logo.png