Az Internet Explorert frissíteni kell annak érdekében, hogy megfelelően megjelenítse az oldalt. A frissítéshez kattintson ...

Felújított(használt) Dell Latitude E6420-S240 W10

Dell
Felújított(használt) Dell Latitude E6420-S240 W10 laptop képe
A kép illusztráció
Minta Belyeg
Minta Belyeg
Minta Belyeg

Eredeti jellemzők

 • Processzor: Core i5 2520M (2500)
 • Memória: 8192 MB
 • Merevlemez: 240 GB
 • Kijelző: 14ʺ HD LED matt
 • Videokártya: Intel HD Graphics 3000
 • Operációs rendszer: Windows 7Pro/Windows 10Pro Upg
 • Optikai meghajtó: DVDRW
 • Szín: szürke
 • Jótállás: 3 nap
 • Bluetooth: van
 • Wireless LAN: 802.11 abgn
 • Használt/Új: Használt
 • Billentyűzet: német
 • Pozicionáló eszköz: Touch pad
 • Webkamera: van

Segítség a jellemzők értelmezéséhez

Processzor: Core i5 2520M (2500)

Az Intel® Core™ i5 Mobile Processor I5 2520M-es modellje 2,50 GHz frekvenciájával kiváló teljesítményt nyújt számításigényes feladatok végrehajtásakor.

Az alábbi hardveres képességek segítik a rendszer hatékonyabb működését:
- Az Enhanced Intel Speedstep® Technology képességű Intel® processzor terheléstől függően változtatja órajelét, ezáltal energiát takarít meg.
- Az Intel® EM64T képességű Intel® processzor 4 GB-nál több memória megcímzésére képes, ezáltal elérhetővé válnak a 64 bites operációs rendszerek és programok által nyújtott előnyök.
- Az Intel® Virtualization Technology (Intel® VT) képességű Intel® processzor virtualizációs rendszerben működve növeli annak teljesítményét a tisztán szoftveres megoldásokhoz képest.
- Az Execute Disable Bit képességű Intel® processzor hardveresen képes megakadályozni egyes vírusok és rosszindulatú kódok futását, ezáltal segítve rendszerünk vírusvédelmét.
- A Hyper-Threading Technology képességű Intel® processzor több programszál egyidejű futtatására képes, ezáltal növelve a teljesítményt.

Órajel: 2500 MHz - Turbo Boost Technology 2.0: 3200Mhz
Magok száma: 2

Memória: 8192

A megfelelő mennyiségű memória alapvetően befolyásolja az operációs rendszer és a felhasználói programok sebességét. Általános otthoni vagy irodai felhasználásra 2-4 GB memória javasolt. Tervezőprogramok, adatbázisok vagy játékok futtatásához 4 GB vagy több memória ajánlott.

Merevlemez: 240 GB SSD
Kijelző: 14ʺ HD LED matt
Videokártya: Intel HD Graphics 3000
Operációs rendszer: Windows 7Pro/Windows 10Pro Upg
Optikai meghajtó: DVDRW
Szín: szürke
Jótállás: 3 nap
Bluetooth: van

Bluetooth®: Egér, billentyűzet, headset, mobiltelefon és egyébBluetooth®óval ellátott készülék csatlakozhat vezeték nélkül a számítógéphez.

Wireless LAN: 802.11 abgn
Használt/Új: Használt
Billentyűzet: német

 A felhasználó és a számítógép közötti kapcsolattartás legfontosabb eszköze a billentyűzet. A sikeres és gyors munkának elengedhetetlen feltétele, hogy a felhasználó ismerje a billentyűzeten található jeleket és azok pontos helyét. A laptopok billentyűzetén egyedi jelek is találhatóak, amelyek különböző, a gyártók által meghatározott funkcióval rendelkeznek. Ezek a jelek eltérő színnel kerülnek a billentyűzetre. Ilyen funkciók lehetnek a kijelző fényerejének növelése és csökkentése, hangerő növelése és csökkentése, hibernálás és készenléti állapot parancsa, monitorok közötti váltás parancsa, touchpad kikapcsolása és engedélyezése, numerikus billentyűzet kikapcsolása és engedélyezése, és még sok más. Ezeket a funkciókat az Fn billentyű és a kívánt funkcióbillentyű együttes lenyomásáva érhetjük el.

Pozicionáló eszköz: Touch pad

 A touchpad az egérmutató mozgatására szolgáló eszköz. Funkcionálisan ugyanazt nyújtja, mint az egér.

Webkamera: van

 A beépített webkamera elérhetővé teszi a népszerű azonnali üzenetküldő (Instant Messaging) szolgáltatásokat, így lehetőség nyílik az Interneten keresztül kezdeményezett és fogadott hanghívásokra, vagy akár videotelefonálásra (Windows Live™ Messenger, Skype™).

Vissza az oldal tetejére

Hasonló ajánlatok

webmaster@laptopdiszkont.hu

Tel: 06 1 488-5092

Ügyfélszolgálat:

10:00-18:00

Keresés

Kosár

Mi van a kosárban

Kedvencek

Nincs bejelölt kedvenc termék.

adatmentés

Laptopdiszkont notebook webáruház
Minden jog fenntartva!
footer_logo.png