Az Internet Explorert frissíteni kell annak érdekében, hogy megfelelően megjelenítse az oldalt. A frissítéshez kattintson ...

Dell Latitude E4310 WVHB FLV Használt

Dell
A kép illusztráció
Minta Belyeg
Minta Belyeg
Minta Belyeg

Eredeti jellemzők

 • Processzor: Core i5 520M (2400)
 • Memória: 4096 MB
 • Merevlemez: 500 GB
 • Kijelző: 13.3ʺ HD LED matt
 • Videokártya: Intel HD Graphics
 • Operációs rendszer: Win Vista Home Basic HUN
 • 3G kártyahely: 3G
 • Optikai meghajtó: DVDRW +/-
 • Jótállás: 3 nap
 • Bluetooth: van
 • Dokkcsatlakozó: van
 • e-SATA: e-SATA/USB
 • Express Card: van
 • USB: 1 db
 • LAN: 10/100/1000
 • Wireless LAN: b/g/n 300mbps
 • Használt/Új: Használt
 • Billentyűzet: magyar
 • Kártyaolvasó: SD card
 • Pozicionáló eszköz: Track point + Touch pad
 • Webkamera: van
 • Egyéb portok: VGA

Segítség a jellemzők értelmezéséhez

Processzor: Core i5 520M (2400)

 Az Intel® Core™ i5 Mobile Processor I5-520M-es modellje 2,40 GHz frekvenciájával áló teljesítményt nyújt általános otthoni vagy irodai munkavégzés során.

Az alábbi hardveres képességek segítik a rendszer hatékonyabb működését:
- Az Enhanced Intel Speedstep® Technology képességű Intel® processzor terheléstől függően változtatja órajelét, ezáltal energiát takarít meg.
- Az Intel® Virtualization Technology (Intel® VT) képességű Intel® processzor virtualizációs rendszerben működve növeli annak teljesítményét a tisztán szoftveres megoldásokhoz képest.
- Az Execute Disable Bit képességű Intel® processzor hardveresen képes megakadályozni egyes vírusok és rosszindulatú kódok futását, ezáltal segítve rendszerünk vírusvédelmét.
- Az Enhanced Halt State (C1E) képességű Intel® processzor a terheletlen processzormagot a legalacsonyabb szorzóra és magfeszültségre állítja, ezáltal energiát takarít meg.
- Az Intel® Turbo Boost Technology képességű Intel® processzor terhelés esetén képes az egyes processzormagok órajelét a névleges órajel fölé emelni, így növelve a teljesítményt.

Memória: 4096

A megfelelő mennyiségű memória alapvetően befolyásolja az operációs rendszer és a felhasználói programok sebességét. Általános otthoni vagy irodai felhasználásra 2-4 GB memória javasolt. Tervezőprogramok, adatbázisok vagy játékok futtatásához 4 GB vagy több memória ajánlott.

Merevlemez: 500

Az 500 GB-os, SATA csatolófelülettel ellátott 5400 RPM-es merevlemez kellő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy kényelmesen elférjen rajta az operációs rendszer a felhasználói programokkal együtt, továbbá az adataink. Jellemzően ez egy 500 GB-os merevlemezen 223.000 dokumentum (2 MB) vagy 148.700 nagyfelbontású fénykép (3 MB) vagy 89.200 MP3 zeneszám (5 MB) tárolására elegendő.

A merevlemezen tárolt adatok rendkívül fontosak, sok esetben pótolhatatlanok (családi fotók, videók, dokumentumok). Ezért az adatok védelmére figyelmet és időt kell fordítani. Javasolt a rendszeres adatmentés külső adathordozóra.
A merevlemezhibák lehetnek előre jelezhetőek, illetve váratlanok. Adataink védelme érdekében, az előre jelezhető hibák felderítésére, egyes merevlemezek S.M.A.R.T. képességgel rendelkeznek, így képesek működésüket felügyelni. Külső program segítségével ez az információ kiolvasható a merevlemezből és megállapítható annak állapota (GNU/Linux Ubuntu 9.10+ Live).
FONTOS MEGJEGYZÉS: A merevlemezgyártók terminológiája szerint 1 GB = 1.000.000.000 byte.
FONTOS MEGJEGYZÉS: A merevlemez formázott kapacitása függ a használt fájlrendszer használatától.
FONTOS MEGJEGYZÉS: Az adatok biztonsága érdekében javasolt a rendszeres adatmentés különféle adathordozók egyikére. Ezek lehetnek az alábbiak: pendrive, CD, DVD, külső (USB vagy eSATA csatolófelületű) merevlemez.

Kijelző: 13.3ʺ HD LED matt
Videokártya: Intel HD Graphics
Operációs rendszer: Win Vista Home Basic HUN

 Microsoft Windows® Vista™ Home Basic 32-bit

A számítógép szoftveres védelmének első lépcsőfoka az operációs rendszer naprakészen tartása. A Windows Update szolgáltatáson keresztül automatikusan frissíthető az operációs rendszer, a Microsoft Office és Windows Live™ Essentials programok.
A DirectX® a legnépszerűbb multimédiás programozási felület, amelyet minden Microsoft Windows® operációs rendszeren futó számítógépes játék és multimédiás program használ. A Microsoft Windows® Vista™ operációs rendszerben a DirectX® 11 az alapja a grafikai és multimédiás effektusoknak.
Könnyű és gyors csatlakozást biztosít az internetes társadalomhoz a Windows Live™ Essentials programcsomag. A Windows Live™ Messenger segítségével kapcsolatban maradhat barátaival és családjával. Cseveghet, hanghívást kezdeményezhet vagy akár videofonálhat a partnerlistáján szereplőkkel. Különböző e-mail fiókjait (Hotmail®, Yahoo!® Mail vagy Gmail™) egyszerűen, egy helyen kezelheti a Windows Live™ Mail kliens használatával. A népszerű blogportálokon (Windows Live™, Wordpress, Blogger™, LiveJournal™, TypePad® és még sok egyéb) lehetőség van saját blog közzétételére, melyhez a tartalom összeállítása és feltöltése a Windows Live™ Writer programmal könnyedén megtehető. A Windows Live™ Fotótár nagyszerű felületet biztosít a digitális fényképezőgépről vagy kameráról áttöltött fényképek és videók kezelésére. Könnyedén böngészhetőek és pár kattintással on-line albumba tölthetőek kedvenc multimédiás anyagai. Diavetítések és nagyszerű filmek készíthetőek a Windows Live™ Movie Maker programmal, melyekhez zenei aláfestés és speciális effektusok társíthatóak. Egyedi videóit megmutathatja a népszerű YouTube™ videómegosztó portálra történő feltöltéssel. A Windows Live™ széleskörű lehetőségeket biztosít az Internet aktív használatára, ezért szükségessé vált a Windows Live™ Családbiztonság funkció integrálása. Ezáltal kezelhetővé és megfigyelhetővé válnak a felhasználók internetes tevékenységei. Megvédhetőek a felhasználók az internetes tartalmaktól, megtudható, hogy milyen oldalakon tartózkodtak, milyen programokat használtak, és mennyi időt töltöttek a számítógép előtt. A Windows Live™ Eszköztár az Internet Explorer® böngészőbe beépülve mindig elérhetővé teszi a Windows Live™ szolgáltatásokat.
A népszerű böngésző új verziója, az Internet Explorer® 8 gyorsabb, biztonságosabb és egyszerűbben kezelhető. A finomított működésű keresőmező azonnali javaslatokat kínál beírás közben, segítve a legmegfelelőbb keresőszó gyors megtalálását. A gyorssegédek használatával anélkül kereshetőek a népszerű oldalak (Yahoo!®, Wikipedia), hogy el kellene navigálni az oldalról. A gyorsan változó adatok nyomon követésére szolgál a Web Slice funkció. Az időjárás, árfolyam, sporteredmény, árverés és még sok más rendszeresen frissített információról azonnali értesítés jelenik meg a böngészőben. A SmartScreen szűrő segít védekezni az adathalász jellegű támadásokkal, az internetes csalásokkal, valamint a meghamisított és kártevő programokat terjesztő weboldalakkal szemben. InPrivate böngészés közben a felhasználók böngészési szokásait, a meglátogatott weboldalakat, a jelszavakat, a keresési előzményeket a böngésző nem tárolja el, így ezek más felhasználók előtt rejtve maradnak.
A Microsoft Windows® Vista™ operációs rendszerben bemutatkozó Aero grafikus felület felhasználóbarát, informatív és könnyen használható. Feladatorientált kialakítása megkönnyíti az operációs rendszer használatát. Az átlátszó ablakkeret a figyelmet az ablak tartalmára fókuszálja. Az asztalon történő navigációt segíti a tálcára kerülő ablakok élő előnézete, amely az egérmutató tálcaikonra húzásával érhető el. Az ikonok, menük és betűk méretét egyszerűen lehet növelni, a kijelző felbontásához igazítani. A speciális effektusok és animációk otthonossá varázsolják a rendszert. A Microsoft Windows® Vista™ Home Basic operációs rendszerben az Aero grafikus felület képességei csak részlegesen érhetőek el.
A grafikus felület újdonsága az Oldalsáv. Az asztalon található Oldalsáv egy információs pult, amely különböző minialkalmazások helye. A minialkalmazások információkat és szórakoztató elemeket jelenítenek meg (híreket, képeket, játékokat, segédprogramokat).
A népszerű játékok (Passziánsz, Admirális, Fekete Özvegy, Fekete Macska, Aknakereső) mellett megtalálható az új Purble Place.
A Hálózati és megosztási központ segítségével egy helyen kezelhető a számítógépes hálózat. Információkat szolgáltat a hálózatról, ellenőrizhető a kapcsolatok állapota és megoldhatóak a felmerülő problémák.
A Biztonsági mentés és visszaállítás központ segítségével biztosítható az adatok védelme. Rendszeres adatmentéssel megelőzhető a felhasználói vagy hardverhibákból eredő adatvesztés. Az Automatikus mentés eszköz képes a kiválasztott mappákat külső merevlemezre vagy optikai adathordozóra menteni. Az adatok védelme érdekében célszerű a biztonsági másolatot titkosítva, a számítógéptől távol tárolni.
 FONTOS MEGJEGYZÉS: A szoftverek használatának feltételeit a szoftverhez tartozó EULA (End User Licence Agreement – Végfelhasználói licencszerződés) tartalmazza.
FONTOS MEGJEGYZÉS: Egyes programok használatához és szolgáltatások igénybevételéhez szélessávú internetkapcsolat szükséges.
3G kártyahely: 3G
Optikai meghajtó: DVDRW +/-
Jótállás: 3 nap
Bluetooth: van

Bluetooth®: Egér, billentyűzet, headset, mobiltelefon és egyébBluetooth®óval ellátott készülék csatlakozhat vezeték nélkül a számítógéphez.

Dokkcsatlakozó: van

 A dokkoló csatlakozó egyedi, gyártónként és modellcsaládonként eltérő kialakítású csatlakozó. Segítségével a laptopot dokkolóhoz vagy port replikátorhoz kapcsolhatjuk. A dokkolón található portok kibővítik a laptopon található csatlakozók sorát, a port replikátor a gép csatlakozóit vezeti ki. Amennyiben az irodában és otthon különféle eszközök (töltő, ethernet kábel, nyomtató, billentyűzet, egér, webkamera) csatlakoznak a dokkolóhoz vagy port replikátorhoz, úgy azokat egy mozdulattal kapcsolhatjuk laptopunkhoz.

e-SATA: e-SATA/USB

Az eSATA csatlakozó segítségével külső merevlemez vagy külső optikai meghajtó csatlakoztatható a laptophoz, maximum 2 méter hosszú kábellel. Előnye az USB és IEEE 1394 csatlakozóval szemben, hogy nincs szükség átalakítóra. A rendszer az eszközöket teljes sebességgel, natív módban működteti.

Express Card: van

Az ExpressCard® a jól bevált, de immár lassúnak számító PCMCIA (PC Card) foglalat leváltására létrehozott szabvány. Az ExpressCard®/54 és ExpressCard®/34 elnevezések a kártyák szélességére utalnak, ami rendre 54 mm illetve 34 mm. A keskenyebb kártya használható az ExpressCard®/54 foglalatban is. Az ExpressCard® csatlakozófelülettel ellátott eszközök között megtalálhatóak a mobilinternet modemek, TV tunerek, professzionális hangkártyák, SmartCard olvasók, vezetékes- és vezeték nélküli hálózati kártyák, memóriakártya olvasók és adapterek (PCMCIA (PC Card), USB, IEEE 1394, eSATA, RS-232 (soros port), IEEE 1284 (párhuzamos port), és még sok más).

 

USB: 1 db

 USB 2.0 a legnépszerűbb univerzális csatlakozó, melyet az összes modern operációs rendszer támogat. Maximum 480 Mb/s átviteli sebességre képes, így a csatlakoztatott eszközök teljes sebességgel tudnak működni. A laptopokon található USB-A típusú csatlakozóhoz átalakító segítségével csatlakoztathatóak az USB-A vagy USB-B csatlakozók mini vagy mikro változatait használó eszközök.

LAN: 10/100/1000

Gigabit LAN (10/100/1000 Mb/s): Teljes, maximum 1000 Mb/s sebességű csatlakozást biztosít az otthoni hálózathoz vagy a szélessávú vezetékes internet-szolgáltatáshoz.

Wireless LAN: b/g/n 300mbps

Lehetőséget teremt wireless LAN access point vagy router hatókörébe érve annak hálózatához csatlakozni, illetve két laptopot rádióhullám segítségével számítógép-hálózatba kötni (ad-hoc). A különböző szabványok eltérő működési frekvenciát és maximális sebességet határoznak meg: 802.11b: 2,4 GHz, 11 Mb/s, 802.11g: 2,4 GHz, 54 Mb/s, 802.11n: 2,4/5 GHz, 248 Mb/s.

Használt/Új: Használt
Billentyűzet: magyar

 A felhasználó és a számítógép közötti kapcsolattartás legfontosabb eszköze a billentyűzet. A sikeres és gyors munkának elengedhetetlen feltétele, hogy a felhasználó ismerje a billentyűzeten található jeleket és azok pontos helyét. A laptopok billentyűzetén egyedi jelek is találhatóak, amelyek különböző, a gyártók által meghatározott funkcióval rendelkeznek. Ezek a jelek eltérő színnel kerülnek a billentyűzetre. Ilyen funkciók lehetnek a kijelző fényerejének növelése és csökkentése, hangerő növelése és csökkentése, hibernálás és készenléti állapot parancsa, monitorok közötti váltás parancsa, touchpad kikapcsolása és engedélyezése, numerikus billentyűzet kikapcsolása és engedélyezése, és még sok más. Ezeket a funkciókat az Fn billentyű és a kívánt funkcióbillentyű együttes lenyomásáva érhetjük el.

Kártyaolvasó: SD card

 Digitális fényképezőgépek és mobiltelefonok által használt népszerű memóriakártya típusok közül a Secure Digital™ (SD™) használatára van lehetőség a a memóriakártya-olvasóban. Ugyanezen formátum micro és mini változata átalakítón keresztül használható.

Pozicionáló eszköz: Track point + Touch pad

A trackpoint az egérmutató mozgatására szolgáló eszköz. Funkcionálisan ugyanazt nyújtja, mint az egér.

A touchpad az egérmutató mozgatására szolgáló eszköz. Funkcionálisan ugyanazt nyújtja, mint az egér.

Webkamera: van

 A beépített webkamera elérhetővé teszi a népszerű azonnali üzenetküldő (Instant Messaging) szolgáltatásokat, így lehetőség nyílik az Interneten keresztül kezdeményezett és fogadott hanghívásokra, vagy akár videotelefonálásra (Windows Live™ Messenger, Skype™).

Egyéb portok: VGA

  A VGA csatlakozó segítségével egyszerűen csatlakoztathatóak a monitorok, projektorok és televíziók a számítógéphez.

Vissza az oldal tetejére

Hasonló ajánlatok

webmaster@laptopdiszkont.hu

Tel: 06 1 488-5092

Ügyfélszolgálat:

10:00-18:00

Keresés

Kosár

Mi van a kosárban

Kedvencek

Nincs bejelölt kedvenc termék.

adatmentés

Laptopdiszkont notebook webáruház
Minden jog fenntartva!
footer_logo.png